Koop een of meer Booming Buddy(‘s)

Een Booming Buddy is een betekenisvol en duurzaam (relatie)geschenk. Wij zien dat steeds meer bedrijven (maar ook particulieren) op zoek zijn naar duurzame alternatieven.

Geef een of meer Booming Buddy(‘s) cadeau

schermafbeelding-2022-04-28-om-13.30.18

Omdat niet iedereen de ruimte of luxe heeft om een boom te herbergen, maar de meeste mensen wél de behoefte voelen om “iets” voor het milieu te doen, biedt Booming de mogelijkheid om een boom te doneren. Je koopt een boom die vervolgens bij ons op de op(vang)kwekerij wordt grootgebracht om daarna zijn/haar permanente plaats in een voedselbos gebracht wordt. Uiteraard krijg je regelmatig updates over hoe het met “jouw” boom gaat.

Stel land beschikbaar

schermafbeelding-2022-04-28-om-13.58.08

Heb jij een braakliggend terrein waar de komende 3 á 4 jaar niets gebeurt? Heb je er wel eens aan gedacht om het om te dopen tot op(vang)kwekerij waar onze boompjes kunnen groeien en bloeien? We kunnen samen kijken wat mogelijk is. Neem dan contact met ons op!

Geef een of meer Booming Buddy(‘s) cadeau

schermafbeelding-2022-04-28-om-13.30.18

Omdat niet iedereen de ruimte of luxe heeft om een boom te herbergen, maar de meeste mensen wél de behoefte voelen om “iets” voor het milieu te doen, biedt Booming ook de mogelijkheid om een boom te doneren. Je koopt dan een boom die vervolgens bij ons op de op(vang)kwekerij wordt grootgebracht om daarna zijn/haar permanente plaats in een voedselbos gebracht wordt. Uiteraard krijg je regelmatig updates over hoe het met “jouw” boom gaat.

Stel land beschikbaar

schermafbeelding-2022-04-28-om-13.58.08

Heb jij een braakliggend terrein waar de komende 3 á 4 jaar toch niets gebeurt? Heb je er wel eens aan gedacht om het om te dopen tot op(vang)kwekerij waar onze boompjes kunnen groeien en bloeien? Hier hoef jij verder zelf niets voor te doen (maar dat mag natuurlijk wel): Booming komt planten en neemt de verzorging voor haar rekening, het enige wat jij hoeft te doen is genieten van al dat mooie groen. Dus, heb jij een stukje grond zonder doel? Neem dan contact met ons op!

Samen bereik je meer

Booming geloof in de kracht van samen. We hebben samen dit klimaatprobleem gecreëerd en nu moeten we dat ook samen oplossen. Dus heb je een kweekmethode die wij echt eens moeten proberen? Weet je ontzettend veel van landbouw? Heb jij een eigen voedselbosproject? Of steek je gewoon graag de handen uit de mouwen en wil je helpen planten? Neem dan contact met ons op!

Vaste vriend
Zoals met de meeste goede relaties is de lange termijn altijd fijn. Het is daarom ook mogelijk om een vaste vriend te worden. Met jouw maandelijkse bijdrage planten wij zoveel mogelijk Booming Buddy’s op alle op(vang)kwekerijen die we hebben.
0

Start typing and press Enter to search