Leveringsvoorwaarden Booming

Uw boomcadeau ontvangt u direct in uw inbox nadat de bestelling geplaats en de betaling voldaan is. Let op: u ontvangt uw boom niet fysiek, u doneert de fysieke boom via BoomingBomen aan Voedselbosprojecten in Nederland. We oogsten jaarlijks bomen rond november wanneer zij er klaar voor zijn. Deze worden dan uitgedeeld aan Voedselbosprojecten, deze zijn nog nader te bepalen. Het eerste project (2022) is al bekend, dit wordt Landgoed Prattenburg in Rhenen. U ontvangt hier updates van de groei en updates van de verplaatsingen via onze nieuwsbrief, u kunt u hiervoor aanmelden op de website bij “vriendenboek’. Indien er onverhoopt niet geleverd kan worden wegens onvoorziene omstandigheden ontvangt u hier ook bericht van.

We kweken onze bomen op in een tijdelijke kwekerij, een zogenoemde pop-up, die eerst een grasveld was. Al onze bomen staan in de volle grond. We werken uitsluitend met kwaliteitsbomen. De bomen zijn van naam (nummers) en een plantenpaspoort voorzien.

Minimum order:
€ 50,00 (we hebben geen verzendkosten.)

U ontvangt een factuur en een certificaat van uw boomcadeau na uw online bestelling. Gaat dit niet daar wens? Stuur ons dan een email. Wij komen met onze mail steeds vaker in de spambox van klanten terecht. Kijk dus altijd in u spammail.

Betaling:
Betaling gelijk met de bestelling a.u.b. Per overschrijving wegens fraude opvragen per email. Email: tirsa@boomingbomen.nl

Homepage: www.boomingbomen.nl

Privacyverklaring
The Green Plan
Wulpstraat 33
3582AW
Utrecht
KVK 71604502
BTW: NL0041914131
Iban: NL11 ASNB 8821154580
BTW sub nummer: 199486979B02

0

Start typing and press Enter to search