Download je Booming Buddy certificaat

Op deze pagina kan je jouw Booming Buddy certificaat downloaden. Door te klikken op de boom opent er ….. Sla deze pdf op voordat je deze gaat bewerken.

Geef een of meer Booming Buddy(‘s) cadeau

schermafbeelding-2022-04-28-om-13.30.18

Omdat niet iedereen de ruimte of luxe heeft om een boom te herbergen, maar de meeste mensen wél de behoefte voelen om “iets” voor het milieu te doen, biedt Booming ook de mogelijkheid om een boom te doneren. Je koopt dan een boom die vervolgens bij ons op de op(vang)kwekerij wordt grootgebracht om daarna zijn/haar permanente plaats in een voedselbos gebracht wordt. Uiteraard krijg je regelmatig updates over hoe het met “jouw” boom gaat.

Stel land beschikbaar

schermafbeelding-2022-04-28-om-13.58.08

Heb jij een braakliggend terrein waar de komende 3 á 4 jaar toch niets gebeurt? Heb je er wel eens aan gedacht om het om te dopen tot op(vang)kwekerij waar onze boompjes kunnen groeien en bloeien? Hier hoef jij verder zelf niets voor te doen (maar dat mag natuurlijk wel): Booming komt planten en neemt de verzorging voor haar rekening, het enige wat jij hoeft te doen is genieten van al dat mooie groen. Dus, heb jij een stukje grond zonder doel? Neem dan contact met ons op!

Fela de Czechuanpeper

Frans de Chinese Mahonie

Hamza de Hazelaar

Laura de Peerlijsterbes

Maya de Bijenboom

Olijf de Olijfwilg

Tommie de Tamme kastanje

Wallie de Walnoot

0

Start typing and press Enter to search